Paviljonger

Det är något speciellt med en paviljong. Oavsett om det är det fridfulla ljudet av vatten som rinner över stenar i en koidamm eller det mjuka viskandet av vinden genom träden, ger paviljonger en känsla av lugn som kan vara svår att hitta någon annanstans. Lägg till naturens skönhet och du har ett recept för avkoppling som är svårt att slå. Om du letar efter en fridfull plats att koppla av på kan du ta en titt på några av vårab paviljongerna. Du kommer inte att bli besviken!

Här erbjuds du många olika varianter av våra fina paviljonger, allt för att skapa en underbar utemiljö i trädgården. Plantera lite härliga klätterväxter utmed din paviljong som sakta växer upp så det blir en underbar plats att umgås i. Varför inte fylla den med olika ljuskällor såsom våra järnljusstakar och låta ljuset sprida en varm härlig känsla i din paviljong.

Paviljonger som lyfter trädgård

Våra paviljonger lyfter en hel trädgård,inte endast för dess vackra utförande utan även  pga dess kraftiga konstruktion som står stadigt i vilket väder som helst. Väljer du en paviljong från Bossons så har du inte bara ett smycke i trädgården utan även ett hus som du kan njuta av i många år framöver

Olika storlekar och behandlingar på paviljonger 

Paviljonger hos Bossons går att få i många olika storlekar och i olika behandlingar såsom rost,svart,vitt eller galvaniserat. Ditt lusthus kan du placera just där du tycker och känner att du vill lyfta din trädgård ett snäpp.
Lämplig yta att placera ditt lusthus på kan vara platsatt rondell,singelyta eller varför inte direkt på gräset. Många väljer även att placera sin paviljong på terassen