Om Oss

Sedan 1972 har Familjen Andersson/Bosson jobbat inom området hus och hem. Välkänd för många som färdats utmed riksväg 4 mellan Stockholm och Helsingborg var butiken som låg utmed vägen vid gränsen mellan Skåne och Småland. Butiken erbjöd ute- och inneväxter och efterhand som intresset för trädgård och utsmyckning växte så blev utsmyckning en större del av sortimentet.

När ledningen för köpcentrat Väla i Helsingborg 1991 såg den ökande trenden för trädgård erbjöds Christian Bosson att starta sin andra butik där. Som vi alla vet så har trenden att inreda sitt hem och sin trädgård bara ökat och ökat.

Idag har tiotusentals handlat med Bossons under de år som passerat. Ute i hemmen finner man allt från Växthus, Gardenhouse, fontäner, smidesdetaljer till klassisk trädgårdskonst i marmor och betong.

2009 flyttade familjen till Dalhems Gård mellan Väla och Hyllinge. Där finner man idag visningsbutiken med Gardenhouse, utställning både ute och inne samt utflyktsmålet bossons.se.


2011 ändrades riktningen i företaget och Bossons och moderbolaget Vikingland delades. Idag drivs Bossons seperat i familjens regi och riktar sig mest till er som privat kunder. 

Från och med 2018 bedrivs vår verksamhet via webbutiken bossons.se samt genom den fysiska butiken Magasinet by BOSSONS. 

Magasinet By Bossons

Person

X är ansvaring för

Tel: 000 000 000

Bossons Gardenhouse & Utomhus

Bossons Gardenhouse & Utomhus erbjuder ett brett utbud av fantastiska orangerier och utomhusmöbler. Med våra anpassningsbara lösningar har du möjlighet att skapa din utomhusmiljö på ett sätt som passar dig och dina behov.