Om oss

Sedan 1972 har Familjen Andersson/ Bosson jobbat inom området hus och hem. Välkänd för många som färdats utmed riksväg 4 mellan Stockholm och Helsingborg var butiken som låg utmed vägen vid gränsen mellan Skåne och Småland. Butiken erbjöd ute- och inneväxter och efterhand som intresset för trädgård och utsmyckning växte så blev utsmyckning en större del av sortimentet.

När ledningen för köpcentrat Väla i Helsingborg 1991 såg den ökande trenden för trädgård erbjöds Christian Bosson att starta sin andra butik där. Som vi alla vet så har trenden att inreda sitt hem och sin trädgård bara ökat och ökat.

Idag har tiotusentals handlat med Bossons under de år som passerat. Ute i hemmen finner man allt från Växthus, Gardenhouse, fontäner, smidesdetaljer till klassisk trädgårdskonst i marmor och betong.

2009 flyttade familjen till Dalhems Gård mellan Väla och Hyllinge. Där finner man idag visningsbutiken med Gardenhouse, utställning både ute och inne samt utflyktsmålet BOSSONS.se.

2011 ändrades riktningen i företaget och Bossons och moderbolaget Vikingland delades. Idag drivs Bossons seperat i familjens regi och riktar sig mest till er som privat kunder. 

2018. Nu bedrivs vår verksamhet via web-butiken BOSSONS.SE samt genom butiken Magasinet by BOSSONS.